Skip to content

Pelgrimage naar de Bron

Datum: 22 juli 2024 - 26 juli 2024
Tijd: Hele dag


Wij hebben een leven gekregen en hebben zoveel mogen ontvangen. Laten we hier dankbaar voor zijn. Hoe mooi is het om ons nog steeds verbonden te weten met die Bron en haar nu op onze beurt te voeden.

Je bent uitgenodigd om samen met ons naar de Bron van de Rijn te pelgrimeren om haar te voeden met Liefde, Dankbaarheid en Plezier. De ervaringen van de pelgrims leren dat in de (her)verbinding en het voeden van de Bron een wederkerigheid zit. Door de directe liefdevolle verbinding stroomt het als vanzelf weer naar jezelf en word je zelf ook weer gevoed. Deze voeding kun je thuis teruggekeerd weer rijkelijk delen.

Wanneer je als pelgrim met ons meegaat naar de Bron hoog in de Zwitserse bergen, dan zul je ervaren dat dit een fysieke inspanning vraagt die je helpt je nog beter bewust te zijn van je lichaam en alle elementen in de natuur. Bij de Bron zelf kun je een sereniteit ervaren, waarin tot nu toe iedereen die daar was in eigen woorden heeft omschreven zich op die plek deel te voelen van één groot samenhangend geheel.

Het is een prachtige ervaring om samen met je mede-pelgrims op de steen te zitten die de eerste brug over de Rijn vormt en vanaf hier de Bron te voeden met Liefde, Dankbaarheid en Plezier. Hier gaat de Bron over in de rivier de Rijn (die je hier in één stap kunt oversteken). Dit kan iets in je bewegen dat je daarvandaan meeneemt en waar je later op ieder moment weer contact mee kunt maken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top