Skip to content

Naast de pelgrimages organiseert Feed the Source activiteiten, die allemaal bijdragen aan de (her)verbinding met de Bron via het Water en de persoonlijke ontwikkeling van mensen. In alle gevallen staat het persoonlijke ervaren centraal. Sommige activiteiten zijn gericht op de concrete fysieke en mentale voorbereidingen op een pelgrimage, andere bieden vooral informatie, inspiratie of creatieve mogelijkheden rondom de herverbinding met de Bron in Liefde, Dankbaarheid en Plezier.

De volgende activiteiten dragen bij aan een gedegen fysieke en/of mentale voorbereiding op een pelgrimage.

De mensen die de workshops verzorgen zijn samen met ons naar de Bron geweest om haar te voeden. Zij bieden praktische en creatieve mogelijkheden om je persoonlijke verbinding met de Bron concreet vorm te geven.

Wij delen graag ons verhaal, ervaringen, inzichten en inspiraties tijdens bijeenkomsten.

Verhalen

Pelgrims

Lees de verhalen van pelgrims die onze pelgrimages reeds hebben gelopen en laat je inspireren door hun ervaringen en inzichten.

Plekken

Hoe mooi is het om tijdens de pelgrimages de levensenergie van deze bijzondere plekken langs de rivier de Rijn te mogen in- en uitademen.

Passie

Laat je lezend, zingend of dansend meevoeren op de passie waar Feed the Source op drijft, om vervolgens geïnspireerd verder te bewegen in het leven.

Agenda

Back To Top