Skip to content
staff

Wij zijn water
Gewoon heel simpel om voluit te leven. Ieder dag weer. Iedere dag wakker worden en mijzelf in de spiegel aankijken en dankbaar te zijn voor weer een dag. Ik wil mijzelf in de spiegel aankijken en kunnen zeggen dat ik blij, tevreden en gelukkig ben met wat ik zie: 

I am the One I want to see in the mirror! 

En wat zijn dan mijn doelen. Nou gewoon heel simpel 

To be at Peace.
To be in Love.
To be Healthy.
To be Happy.
To be Wealthy

Water is leven 

En wat heeft dit dan te maken met het voeden van de Bron?
Nou heel simpel

ALLES 

De grootsheid van het Leven en de nietigheid of de tijdelijkheid dat ik hier ben, maakt mij heel bewust wat een geschenk het is om geboren te zijn. 

Die dankbaarheid wil ik naar de Bron brengen. Die Liefde wil ik haar betuigen en het plezier dat Leven mij brengt iedere dag weer 

En ik heb dan het idee dat als ik iets doe dat zo vreemd kan lijken voor anderen die die ingeving niet hebben ontvangen maar het mij wel zien doen tegen alle schijnbare logica in dat dit mensen wel eens kan raken in een stukje waar zij ook voelen hoe mooi het is om Dankbaar te zijn, de Liefde te ervaren en Plezier te beleven. Hoe mooi is het om dit te delen.  

En wat heeft dit dan met Water te maken?

ALLES 

Waar je ook woont en wat je geloofsovertuiging ook is, Water is over de hele Aarde letterlijk van levensbelang: Water is Leven! 

Water heeft niet alleen binnen spirituele stromingen en religies een centrale plek maar ook heel praktisch waar mensen en ook bedrijven zich gevestigd hebben. Alles en iedereen heeft toegang tot Water nodig. 

Wij zijn het echter steeds meer als vanzelfsprekends gaan beschouwen en het gaan gebruiken zonder voor ons Water te zorgen. Dit is te zien aan de kwaliteit van het Water. De kwaliteit van ons Water is een directe afspiegeling van onze relatie met Water. 

Back To Top