Skip to content

Water verbindt landen, Water verbindt eilanden & Water verbindt mensen.
— toelichten — FWD

Water verbindt
Hoeveel mensen zouden langs de Rijn zich beseffen hoe wonderschoon de Rijn is en wat zij voor haar en zichzelf kunnen doen?
In een paar weken tijd ontving ik Water van verschillende bijzondere rivieren en bronnen 

  • The Chalice Well Galstonbury 
  • The White Spring in Glastonbury 
  • A special Lake in Italy 
  • A source in Switserland which represents Peace for me 
  • The River Ganges 
  • The River Jordan 

Natuurlijk heb ik ook Water uit de Waal (=Rijn) direct bij het Veerhuis opgehaald. Op een gegeven moment liep ik te mijmeren wanneer ik naar de Bron zou gaan & Met welke Woorden ik de Bron wil Voeden. Later vond ik op internet dat dr. Emoto jaarlijks op 25 juli met een Ho’oponopono het Water dankt (exact opzoeken info over Emoto 25 juli en dit opnemen) 

— toelichten — FWD 

Back To Top