Skip to content

Je zou het hele leven kunnen zien als een pelgrimage. Iedere dag weer creëer en loop je je eigen pad. Naast dat we dit figuurlijk doen, kun je dit ook concreet, praktisch en fysiek doen. Hiervoor zou je naar de Bron hoog in de bergen van Zwitserland kunnen wandelen. Maar dit is niet voor iedereen mogelijk, gezien de afstand en de tijd die dit vraagt. Hiertoe is de Pelgrimage in een Dag ontwikkeld. Deze wandeling draagt de essentie en alle elementen van een meerdaagse pelgrimage in zich. Je wandelt de Pelgrimage in een Dag via de uiterwaarden naar je innerwaarden in de natuur bij de locatie van Feed the Source in Varik (Nederland).

Verwacht geen aangelegde wandelpaden. Dit is een stuk natuur met vele gezichten. Bij hoog water staat de route letterlijk onder water, in de zomer kunnen er veel brandnetels staan en in de winter is het veel kaler dan in de lente of de herfst. De natuur laat zich niet dwingen om een uitgezette route te volgen: soms moet je vooral je eigen pad vinden en creëren. Uiteindelijk loopt iedereen zijn of haar eigen pelgrimage.

Laat deze pelgrimage je vooral inspireren en motiveren om zelf vanuit Liefde, Dankbaarheid en Plezier te handelen en dit ook te delen. En wie weet leidt dit je wel tot een Pelgrimage naar de Bron zelf met een groep pelgrims. 

Wat je van deze pelgrimage kunt verwachten:

Onze pelgrimages zijn bedoeld voor iedereen die zich aangesproken voelt, ongeacht leeftijd, waarbij vooral een goede fysieke gesteldheid een voorwaarde is. Feed the Source biedt de bedding van waaruit jij je pad kunt kiezen en je eigen unieke ervaring zult hebben. Verwacht geen tot op de minuut uitgestippeld programma of begeleiding. Tijdens de dagen van de pelgrimage lopen we samen, maar ieder in zijn of haar eigen tempo naar het einddoel. Daarbij is het goed te vermelden dat je met ons op pad gaat op eigen risico; denk daarbij bijvoorbeeld aan de verzekeringen die jij nodig acht voor het reizen en pelgrimeren.

Zet de volgende stap:

Wil je meer weten of overweeg je je in te schrijven voor deze pelgrimage? Stuur dan een email naar het Bronteam : info@feedthesource.com en we nemen snel contact met je op.

Back To Top