Skip to content

Wij pelgrimeren vanaf herberg Medevaartsoord het Veerhuis in Varik gelegen aan de Waal naar de oorsprong van deze Rivier die hoog in de Zwitserse bergen ontspringt. Bij de Bron is het mogelijk om in één flinke stap dit stroompje over te steken. Later vormt zij een Rivier die zes landen verbindt en verschillende namen draagt, zoals de Rijn en de Waal.

Wij lopen vanaf de Oberalppass met drie generaties de bergen in naar de ‘Rheinquelle’ die op 2.345 meter hoogte ligt. Wij zullen de Bron Voeden met het Water dat wij 29 juni tijdens de ceremonie aan de Waal in de Uiterwaarden bij Varik hebben gevoed met Love, Gratitude & Joy. 

Wij doen dit vanuit de gedachte dat dit Water een sterk homeopathische werking heeft en al het water van de Rijn en hetgeen zij aanraakt vanaf de Bron tot aan de Monding vervult met Liefde, Dankbaarheid en Plezier. 

Feed the Source 25 juli om 11.11 uur

Marja Nieuwveld, die in de winter bij de Bron van de Rijn woont, zal zich op dit moment bij de monding van de Rijn in de Noordzee verbinden met het Water om haar te Voeden. En Dénise van der Linden zal dit doen op de plek waar wij de ceremonie in de Uiterwaarden van Varik hebben gehouden.

Je kunt je overal verbinden met de Bron 

‘de Rivier is overal tegelijkertijd:
bij de Bron, de Monding, de Waterval, de Bergen,
de Zee en de Stroomversnelling’ 

Je bent van harte welkom om je op dit moment ook te verbinden met het Water en je Dankbaarheid, Liefde en Plezier aan het Water over te dragen. Leuk als je ons dit laat weten en je verhaal en beelden met ons deelt via dit e-mailadres: info@feedthesource.com Wil je de Pelgrimage volgen? Schrijf je in met je e-mailadres en ontvang via PINDAT de laatste reisverslagen naar de Bron.

Back To Top